English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagCatalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag

Port društvo Novice
New Bedford Port Society

Novice iz zgodovinskega pomorščakih Betel in Mariner domu v New Bedford, MA, USA

Dillon & Crooks predstavi večer tradicionalne pomorske pesmi, zgodbe in pripovedi Luke New Bedford

Gospe Branch in svet managerjev v New Bedford Port društva so z veseljem vas vabimo, da se nam pridružite v četrtek 21 oktober ob 19:00 za "večer tradicionalna pomorska pesmi, zgodbe in pripovedi Luke New Bedford" z Dillon Bustin in Rum-namočene Crooks. To bo prva prireditev koncerta serije za pomorščakih Bethel Restavratorski sklada. Vstopnica so $ 25 in jih je mogoče naročiti v nadaljevanju ali v pristanišču društva Mariner Home, 15. Johnny Cake Hill, New Bedford (508.992.3295)

Dillon Bustin

Dillon Bustin , nekdanji folklorist za Commonwealtha in pripovednika extraordinaire, ki je ustvaril zgodbo George Fred Tilton pridružuje Tom Goux, Dan Lanier in Jacek Sulanowski od Rum-Prepojene Crooks zagotoviti večer tradicionalne pomorske pesmi, zgodbe in pripovedi Port of New Bedford.

Rum Soaked Crooks

Rum Namočeno lopove ~ Tom Goux, Jacek Sulanowski, Dan Lanier in Iain Geddes so Križarjenje New England obalo (in širše), v zadnjih treh desetletjih in so povzročila veliko glasbeno in pesniško poškodbe z ostrim mešanico chanteys mornarji, balade in ditties. Tam je pogosto neizpodbiten dokaz zapustil s seboj: žrtve zapuščajo prizorišče s prsti prisluškovanje in zbore zvonjenje v glavi, saj so srečno hum in žvižgati Vso pot do doma.

Lopove so delili svoje pesmi in zgodbe, tako zgodovinsko kot sodobno, na festivalih in pomorskih dogodkov po vsej državi in ​​v Evropi, in so zabeleženi na Smithsonian-Folkways in kitolov Mesto Sound labels.Their repertoar se razteza čez štiri stoletja Yankee pomorstvo in vsebuje Obsežna zbirka Zelenortski otoki in morski pesmi in poezije.

Eventbrite Registracija na dogodek za koncert, serija za Bethel Restavratorski projekt o pomorščakih powered by Eventbrite
Bodite Družaben, Share!
Vrnili v Port Society spletno stran ali Novice

Ni komentarjev


Obstajajo še nobenih pripomb. Lahko bi bil prvi!

Pustite komentar