English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagCatalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag

Port Society Novice
New Bedford Port Society

Novice iz zgodovinskega pomorščakih Betelu in Mariner je doma v New Bedford, MA, ZDA

Dillon & Crooks predstavi večer tradicionalne pomorske pesmi, zgodbe in pripovedi o Luki New Bedford

Gospe Branch in svet managerjev v New Bedford Port društva smo veseli, da vas vabimo, da se nam pridružite v četrtek 21. oktober ob 19:00 za "večer tradicionalne pomorske pesmi, zgodbe in pripovedi o Luki New Bedford" z Dillon Bustin in Rum-prepojen Crooks. To bo prva prireditev The Concert Series za pomorščakih Bethel Restavratorski sklada. Ticket so $ 25 in jih je mogoče naročiti v nadaljevanju ali v pristanišču društva Mariner Home, 15. Johnny Cake Hill, New Bedford (508.992.3295)

Dillon Bustin

Dillon Bustin , nekdanji folklorist za Commonwealtha in pripovednik extraordinaire, ki je ustvarila zgodbo George Fred Tilton pridružuje Tom Goux, Dan Lanier in Jacek Sulanowski od Rum-Prepojene Crooks zagotoviti večer tradicionalne pomorske pesmi, zgodbe in pripovedi Port of New Bedford.

Rum Soaked Crooks

Rum prepojen lopove ~ Tom Goux, Jacek Sulanowski, Dan Lanier in Iain Geddes so potovalni New England obale (in naprej), v zadnjih treh desetletjih in so prizadejal veliko glasbeno in poetično poškodbe z ostrim mešanico mornarji chanteys, balade in ditties. Pogosto obstaja neizpodbiten dokaz zapustil s seboj: žrtve zapušča sceno prste prisluškovanje in zbore toni v svojih glavah, saj srečno hum in žvižgati Vso pot do doma.

V Crooks so delili svoje pesmi in zgodbe, tako zgodovinske in sodobne, na festivalih in pomorskih dogodkov po vsej državi in ​​v Evropi, in so zabeležene na Smithsonian-Folkways in kite mesta Sound labels.Their repertoar zajema štiri stoletja Yankee pomorstvo in vsebuje obsežno zbirko Zelenortskih otokov in morskih pesmi in poezije.

Eventbrite Registracija na dogodek za The Concert Series za Bethel Restavratorski projekt o pomorščakih , ki jih poganjajo Eventbrite
Bodite Družaben, Share!
Vrni se na Port Society spletno stran ali Novice

Ni komentarjev


Obstajajo še nobenih pripomb. Lahko bi bil prvi!

Leave a Comment