English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagCatalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag

Port Societatea News
New Bedford Port Society

Stiri din Bethel istorice marinarilor și Mariner Acasa in New Bedford, MA, Statele Unite ale Americii

Dillon & Crooks prezintă o seară de cântec maritime tradiționale, istorie și povești de portul din New Bedford

Filiala Doamnelor și Consiliul de manageri din New Bedford Port Societatea plăcerea de a vă invita să ni se alăture pe Joi, douăzeci și un/10 la 19 pentru "o seară de cântec maritime tradiționale, istorie și povești de portul din New Bedford" cu Dillon Bustin și escroci Rum-îmbibate. Acest lucru va fi este primul eveniment din seria de concerte de Betel Fondul de restaurare a marinarilor. Bilet de avion sunt de $ 25 și pot fi comandate de mai jos sau la Societatea Port de Mariner Acasă, 15 Johnny Cake Hill, New Bedford (508.992.3295)

Dillon Bustin

Dillon Bustin , fostul folclorist pentru Commonwealth și povestitor extraordinar, care a creat povestea lui George Fred Tilton se alătură cu Tom Goux, Dan Lanier și Jacek Sulanowski de escroci Rum-îmbibate pentru a oferi o seară de cântec maritime tradiționale, istorie și povești ale Portul din New Bedford.

Rum Soaked Crooks

Rum Înmuiate Crooks ~ Tom Goux, Jacek Sulanowski, Dan Lanier și Iain Geddes au fost de croazieră țărmului New England (și nu numai) în ultimele trei decenii și au cauzat pagube mult muzical și poetic, cu un amestec picant de chanteys marinarilor ", balade și cântece. Nu este de multe ori o dovadă de necontestat a lăsat în urma lor: victime părăsesc scena cu degetele de la picioare atingând și coruri de apel în capul lor, ca ei fericit zumzet și fluier tot drumul acasă.

Escrocii au împărtășit cântece și poveștile lor, atât istorice și contemporane, la festivaluri și evenimente maritime din întreaga țară și din Europa, și-au înregistrat pe repertoriul Smithsonian-Folkways și vânătoarea de balene orașului sunet labels.Their se întinde pe patru secole de Yankee maritim și conține o vastă colecție de Cape și Insulele cântece mare și poezie.

Eventbrite Înregistrare eveniment pentru seria de concerte de Betel restaurare Proiectul a marinarilor alimentat de Eventbrite
Este cota Sociabil,!
Întoarceți-vă la Port Society site sau știri

Nu există comentarii încă


Nu sunt comentarii inca. Ai putea fi primul!

Lasă un comentariu