English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagCatalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag

Port Societatea News
New Bedford Port Society

Stiri din Betel la istorice marinarilor și Acasă Mariner din New Bedford, MA, Statele Unite ale Americii

Dillon & Crooks prezintă o seară de tradițional maritim cântec, poveste și povești din portul New Bedford

Filiala Doamnelor și Consiliul de Managerii din New Bedford Port Societatea plăcerea de a vă invita să ni se alăture pe Joi, douăzeci și un/10 la 19 pentru "o seară de tradițional maritim cântec, poveste și povești de portul din New Bedford" cu Dillon Bustin și escroci Rum îmbibate. Acest lucru va fi este primul eveniment din seria de concerte de Betel Fondul de Restaurare a marinarilor. Bilet de avion sunt 25 dolari si poate fi comandat de mai jos sau la Societatea portului Mariner Acasa, 15 Johnny Cake Hill, New Bedford (508.992.3295)

Dillon Bustin

Dillon Bustin , fostul folclorist pentru Commonwealth și povestitor extraordinar care a creat povestea lui George Fred Tilton se alătură cu Tom Goux, Dan Lanier și Jacek Sulanowski de infractori Rum-îmbibate pentru a oferi o seară de tradițional maritim cântec, poveste și povești de Portul din New Bedford.

Rum Soaked Crooks

Rom Înmuiate Crooks ~ Tom Goux, Jacek Sulanowski, Dan Lanier și Iain Geddes au fost de croazieră țărmului New England (si nu numai), pentru ultimele trei decenii și au cauzat pagube mult muzical și poetic, cu un amestec picant de marinari, chanteys, balade și ditties. Nu este de multe ori o dovadă de necontestat a lăsat în urma lor: victime părăsesc scena cu degetele de la picioare atingând și coruri de apel în capul lor, ca ei fericit zumzet și fluier tot drumul spre casa.

Escrocii au împărtășit cântece și poveștile lor, atât istorice și contemporane, la festivaluri și evenimente maritime din întreaga țară și din Europa, și-au înregistrat în repertoriul Smithsonian-Folkways și vânătoarea de balene orașului Sound labels.Their se întinde pe patru secole de Yankee maritim și conține o vastă colecție de Cape și Insulele cântece mare și poezie.

Eventbrite Inregistrarea la eveniment pentru seria de concerte de Betel Restaurare proiect navigatorilor alimentat de Eventbrite
Este cota Sociabil!
Înapoi la Port Society site sau știri

Nu există comentarii încă


Nu există comentarii încă. Ai putea fi primul!

Lăsați un comentariu