English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagCatalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag

Port Society Nieuws
New Bedford Port Society

Nieuws uit de historische Seamen's Bethel en Mariner's Home in New Bedford, MA, USA

Ladies Branch Undergraduate Scholarship Program 2011 New Bedford Port Society's

De deadline voor het Ladies Branch Undergraduate Scholarship Program de de New Bedford Port Society is 8 april 2011. Elk jaar wordt een beurs wordt toegekend aan een verdienstelijke undergraduate van de Greater New Bedford gebied.

Van de Ladies Branch Reglement:

Het doel van ons bedrijf is om financiële steun voor de opleiding van behoeftige en verdienstelijke studenten met als eerste aandacht aan families van nakomelingen van zeelieden te voorzien. Ons beleid is om alleen aanvragen van studenten van de Greater New Bedford gebied te overwegen.

Downloadbare Scholarship Richtlijnen en Application (PDF)

Eventuele vragen kunnen direct worden gemaakt ladiesbranch@portsociety.org .

Voor meer informatie over de Ladies Branch van het New Bedford Port Society, kunt u terecht op de Ladies Branch webpagina .

Wees Gezellig, Share!
Keer terug naar Port Society Website of News

Nog geen reacties


Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste zijn!

Laat een bericht achter