English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagCatalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag

Port Society News
New Bedford Port Society

Hírek a történelmi tengerészek Bethel és Mariner otthona New Bedford, MA, USA

Sea Lab tanulóinak sikerül ösztöndíjat

A Ladies 'Branch a New Bedford Port Társaság oda nyolc hallgatói ösztöndíjak elfogadni a nyári '09-tenger Lab program New Bedford.

1968 óta, Sea Lab már egy hat hetes nyári összetevője a New Bedford Public Schools. Történelmileg ez a program is található, a tenger Fort Rodman New Bedford. Jelenleg Sea Lab a tengeri és vízi oktatási létesítményt New Bedford Public School érdeklődő diákok tanulás elvei oceanográfiai, vízrajza, meteorológia, fizika, kémia, geológia és a biológia kapcsolódó tengeri és vízi környezetből.

Praktikus külső készségek, mint például az úszás, vitorlázás, és snorkeling is szerves része a nyári tenger Lab tapasztalat.

Amellett, hogy a tantermi gyakorlatok, a diákok részt vesznek a területen végzett vizsgálatok mellett a Massachusetts és Rhode Island tengerpartok. Is, együttműködve a területen az egyetemek, a Sea Lab diákok lehetőséget kaptak arra, hogy részt vegyenek a folyamatban lévő tudományos kutatás.

Az idei címzettek: Jacob Mendes, Isabella Soares, Zachary Carneiro, Lisa Chan, Shannon Walsh, Colleen Nina Bruce, Alexis Nadeau, és Katherine Mendes.

Légy barátságos, Megosztás!
Vissza: Port Society honlapja vagy News

Nincs még hozzászólás


Nincs még hozzászólás. Te lehetsz az első!

Leave a Comment