English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagCatalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag

Port Society News
New Bedford Port Society

Uutisia historiallinen Merimies Bethel ja Mariner n Home New Bedford, MA, USA

Maritime Musiikki Bethel Tom Kastle ja Jon Campbell 04 kesäkuu 2011

Ole hyvä liittyä meihin harvinainen paikallinen ulkonäkö merenkulun muusikoita Tom Kastle ja Jon Campbell Merimies Bethel 4. kesäkuuta 2011.

Tom Kastle on laulaja, lauluntekijä, Tall Ship merimies, ja pankkivirkailija tarinoita perustuu suurten järvien, joka on matkustanut Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa, Euroopassa ja Tyynenmeren alueella. Hän kiersi puolet Tom & Chris Kastle kaksi vuosikymmentä, tuottaa kymmeniä tallenteita ja soundtrackin PBS (WTTW-TV Chicago). Hänellä on toinen jalka laulaja / lauluntekijä maailmassa, jossa hänen kappaleitaan alkaa romanttinen meripeninkulman. Hänen balladi "Cold Winds" on kuulunut esiintyjät Yhdysvalloissa, Englannissa ja Hollannissa. Toinen jalka on tukevasti istutettu perinteisen merenkulun maailma, jossa hän on hökkeli laulaja ja US Coast Guard lisensoitu kapteeni. Viime talvena, Tom oli puhuminen rooli suorapuheinen Concert Opera tuotanto Lepakko. Kun rantaan, hän asuu 19th century hirsimökki järven rannalla Mendota aivan Madison, Wisconsin.

Jon Campbell musiikkia ja runoutta on kyse ennen kaikkea ajankohtaisia ​​asioita rannikolla New England. Ajoittain humoristinen, ajoittain katkera, hänen aiheita ovat paikallisia ruokia, kalastuksen, turisteja, ranta temput ja kiukkuinen Yankees. Hän on esiintynyt vuosittain Working Waterfront Festival, sekä Astoria Fisher Poets Gathering.

Eventbrite Tapahtumien hallinta ja Maritime Musiikki Tom Kastle ja Jon Campbell powered by Eventbrite
Ole Seurallinen, Jaa!
Paluu Port Society Website tai Uutiset

Ei kommentteja


Ei vielä kommentteja. Voisit olla ensimmäinen!

Jätä kommentti