English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagCatalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag

Port Society News
New Bedford Port Society

Uutisia päässä historiallisesta Merimiesten Bethel ja Mariner n kotonaan New Bedford, MA, USA

Juhli kauden Merimies Bethel

Joulu Candlelight Service

Sunnuntai 15 joulukuu 2013, 15:00

"Sisters in Song" johti Leslie Piper

Virvokkeita Heti

----

Celtic Konsertti

Torstai 19 joulukuu 2013, 19:00

Robbie O'Connell & Aoife Clancy

Virvokkeita Heti

Lippujen saatavilla Baker Kirjat ja Euro

25,00 dollaria ottamista hyötyä Merimiesten Bethel rakenneuudistusvaroista

Special Tour Merimiesten Bethel ja Historic District AHA! 10 toukokuu 2012

Liity säilyttäminen arkkitehti Joe Booth, alkaen JMBA + Arkkitehdit , on Arkkitehdin kierrokselle maamerkki Merimies Bethel, tunnettu on useasti vieraillut Whalers ja tehtiin tunnetuksi Herman Melville Moby Dick. Joe Booth, New Bedford Arkkitehti yli 30 vuotta, on työskennellyt palauttamaan rakenteen ja ylläpitää historiaa tämän yli 175-vuotias kirkko. Seitsemäntoista

Waterfront Historic Area League esittelee Arkkitehti säilyttäminen Trolley Tour. Liity VALAS hauskaa ratsastaa ympäri historiallinen New Bedford nähdä upeaa arkkitehtuuria ja hämmästyttävä säilyttämistä hankkeita. Tämä yhden tunnin kierros lähtee Luontokeskus (33 William Street) klo kahdeksantoista. Paikkoja on rajoitetusti, saapumisjärjestyksessä. Tukijoina valaiden ja New Bedford valaanpyynnin National Historical Park .

2012 suuntaviivat Port Seuran Ladies Branch Apurahat

Naisten Branch New Bedford Port Society

Educational APURAHAHAKEMUS  

2012 suuntaviivat Apurahat (perustutkintoa ohjelmia vain)

Kaikki vaatimukset on dokumentoitava, jotta voidaan ottaa käsiteltäväksi.

 1. Näytä taloudellinen tarve. (Sisältää yhteenvedon koko perheen asuvat kotona, määrä tällä hetkellä kirjoilla yliopistolla, merkittäviä taloudellisia olosuhteita. Greatest vastike perustuu taloudellinen tarve.)
 2. Tarjoavat hiljattain kopio Opintorekisteriotteet asteet
 3. Täytyy olla asukas New Bedford, Dartmouth, Westport, Fairhaven, Acushnet, Mattapoisett, Marion tai Rochester ennen osallistua perustutkintoa ohjelma.
 4. Täytä yhtä tai useampaa seuraavista kriteereistä:
  1. Asiakirja perhesiteitä mereen
  2. Hyväksymiskirjeen alkaen meriakatemiasta
  3. Major Marine Science
 5. Jätä käsin tai koneella siististi käsinkirjoitettu koulutus jatkaa sisältävät vähintään 100 sanaa kuvaavat tulevaisuuden aikomuksia, Tutkimuskohteita ja jos sinut on hyväksytty.
 6. Hakemukset on postitettava viimeistään 06 huhtikuu 2012 ja tulee postittaa suoraan:

Yhteisön säätiö Kaakkois Massachusetts
Att: Ladies Branch APURAHAHAKEMUS
63 Union Street
New Bedford, MA 02740

muutos maksaminen stipendi rahaa toteutettiin viime vuonna. Kaikki rahat maksetaan opiskelijoille hyvässä asemassa heidän jälkipuoliskolla opetusta maksu.

Hakijat voivat hakea uudelleen vuosittain täyttävät edellä mainitut perusteet voisivat saada vastiketta.

Mahdolliset tiedustelut voi tehdä suoraan lbnbportsociety@yahoo.com .

By-Laws tila: tavoitteena Meidän Oyj on antaa taloudellista tukea koulutuksen tarvitseville ja ansioituneille opiskelijoille antaa ensimmäinen huomioon perheiden jälkeläisiä merimiehiä. Toimintatapamme on ollut pohtia vain sovelluksia opiskelijoiden Greater New Bedford alueella.

Maritime Musiikki Bethel Tom Kastle ja Jon Campbell 04 kesäkuu 2011

Ole hyvä liittyä meihin harvinainen paikallinen ulkonäkö merenkulun muusikoita Tom Kastle ja Jon Campbell Merimies Bethel 4. kesäkuuta 2011.

Tom Kastle on laulaja, lauluntekijä, Tall Ship merimies, ja pankkivirkailija tarinoita perustuu suurten järvien, joka on matkustanut Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa, Euroopassa ja Tyynenmeren alueella. Hän kiersi puolet Tom & Chris Kastle kaksi vuosikymmentä, tuottaa kymmeniä äänityksiä ja soundtrackin PBS (WTTW-TV Chicago). Hänellä on toinen jalka laulaja / lauluntekijä maailmassa, jossa hänen kappaleitaan alkaa romanttinen meripeninkulman. Hänen balladi "Cold Winds" on kuulunut esiintyjät Yhdysvalloissa, Englannissa ja Hollannissa. Toinen jalka on tukevasti istutettu mereen liittyvä perinteinen maailma, jossa hän on shanty laulaja ja US Coast Guard lisensoitu kapteeni. Viime talvena, Tom oli puhuminen rooli suorapuheinen Concert Opera tuotanto LEPAKKO. Kun maihin, hän asuu 19th century hirsimökki järven rannalla Mendota aivan Madison, Wisconsin.

Jon Campbell musiikkia ja runoutta on kyse ennen kaikkea nykyajan kysymyksiä rannikolla New England. Ajoittain humoristinen ajoittain kirvelevä, hänen aiheita ovat alueellisia ruokia, kalastus, turisteja, ranta temput ja kiukkuinen Yankees. Hän on esiintynyt vuosittain Working Waterfront Festival, sekä Astoria Fisher Poets Gathering.

Eventbrite Tapahtumien hallinta for Maritime Music Tom Kastle ja Jon Campbell powered by Eventbrite

2011 New Bedford Port Seuran Ladies Branch Perustutkinto Scholarship Program

Määräaika New Bedford Port Seuran Ladies Branch Perustutkinto Scholarship-ohjelma on 08 huhtikuu 2011. Vuosittain Apuraha myönnetään ansioituneille perustutkintoa päässä Greater New Bedford alueella.

Alkaen Ladies Branch ohjesääntö:

Tavoitteena Meidän Oyj on antaa taloudellista tukea koulutuksen tarvitseville ja ansioituneille opiskelijoille antaa ensimmäinen huomioon perheiden jälkeläisiä merimiehiä. Toimintatapamme on ollut pohtia vain sovelluksia opiskelijoiden Greater New Bedford alueella.

Ladattavat Scholarship suuntaviivat ja hakemus (PDF)

Mahdolliset tiedustelut voi tehdä suoraan ladiesbranch@portsociety.org .

Lisätietoja Ladies Branch New Bedford Port Society, käy Ladies Branch kotisivulta .

Barokki Konsertti kerätä varoja Merimies Bethel Restoration

Komitea palauttaa Merimies Bethel isännöi lopullisen ohjelman sen kolmen konsertin sarja klo viisitoista 3. huhtikuuta.

Yhteistyössä New Bedford Symphony Orchestra , Héloïse Degrugillier, nokkahuilu, ja Paul Cienniwa, cembalo, suorittaa konsertti 17-ja 18-luvun ranskalaisen barokkimusiikin tervetulleeksi keväällä. New Bedford Port Society ja sen Ladies 'Branch Esittelemme konsertteja kerätä varoja tarvitaan kipeästi korjauksia historiallinen talo jumalanpalveluksessa.

Teetä seuraa, jossa kansallispuiston "Ruth" ja "Abby", jotka kuvaavat 19th-luvun whaler vaimoja, toimii emännät.

Degrugillier on työskennellyt laajasti kuin molemmat tallentimen esiintyjä ja opettaja kaikkialla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Hän on esiintynyt johtavien ajan yhtyeitä, kuten Boston Early Music Festival Opera, Newport barokin, Harmoninen seppä, ja Dunya Ensemble. Hän nauttii myös aktiivinen opetuksen uran, kanssa Amherst Early Music Festival, Boston Recorder Society, tallentimet Guild of New York, Pinewoods Early Music Week, ja muut. Hän äskettäin valmistunut opintonsa Alexander-tekniikka ja on maisteri Musiikkia Utrechtin konservatoriossa Hollannissa. Hän opiskeli tallennin Heiko ter Scheggett, Saskia Coolen, ja Pedro Memelsdorff.

Cienniwa n cembalo soitto on kutsuttu "asiantuntija" (Boston EDGE), ja Boston Musical Intelligencer kirjoitti, että "kaikki eivät voi kaapata barokki Ranskan tyyliin kuin Cienniwa tekee." Viime vuosina hän on esiintynyt Harvard, MIT, Yale, St . Thomas Church Fifth Avenue, Kingston Kamarimusiikki, jossa tunnettu viulisti Rachel Barton Pine ja Grammy-palkittu uilleann piper Jerry O'Sullivan. Puolestapuhuja uutta musiikkia, hän on kantaesittänyt cembalo teoksia Larry Thomas Bell ja kuoroteosta Karl Henning. Kapellimestarina hän johtaa Sine Nomine kuoro ensemble ja kertosäkeitä klo Framingham State College ja Mount Ida College. Urkurina ja kapellimestari, hän on musiikillinen johtaja First Church Bostonissa, jossa hän voi kuulla viikoittain Kat, puutarhatraktorit (88,9 FM) Boston.

1831 Merimiesten Bethel, tunnetaan Whalemen kappelia Melvillen "Moby-Dick" kärsii veden ja hyönteisten vaurioita, ja kallis kuntoutusta tarvitaan. Kiitos sponsoroinnin Isaksen Kalastus Corp., New Bedford Ship Supply ja Ladies 'Branch., 100 prosenttia tuotosta menee rakenneuudistusvaroista.
Liput, hinnoitellaan 20 dollaria kukin, ovat saatavilla netissä http://seamensbethel.eventbrite.com , EURO / Phoenix Fairhaven, Baker Books Dartmouth, tai Peter Haley, johtaja Merimiesten Bethel ja merenkulkijoiden Home, välillä 9 am ja kuusitoista arkisin numeroissa (508) 992-3295.

Kaikki verovähennyskelpoisia lahjoituksia hankkeeseen ovat tervetulleita. Tarkastukset voidaan tehdä ulos Port Society, 15 Johnny Cake Hill, New Bedford, MA 02740 ja merkitty Building rakenneuudistusvaroista.

Lisätietoja osoitteessa www.portsociety.org tai soita (508) 992-3295.

Eventbrite Tapahtuma Ilmoittautuminen ja barokin Konsertti Héloïse Degrugillier, nokkahuilu, ja Paul Cienniwa powered by Eventbrite

15. Moby-Dick Marathon tänä viikonloppuna!

New Bedford valaanpyyntimuseo isännöi se on 15th Annual Moby-Dick Marathon tänä viikonloppuna. Jos haluat todellista Melville kokemus pysähtyä Merimies Bethel, istua hänen penkkiin ja kuunnella lukujen 7-9. Tässä mitä Beth Perdue kirjoitti nykypäivän Standard Times:

Oleminen Bethel, inspiraation tämän kohtauksen, on riittävä syy tehdä kömmähdys Johnny Cake Hill kuulla kuuluisan saarnan isä Mapple. Saarna, täynnä tulta ja tulikiveä ja toimitetaan intohimo viime vuosina pastori tohtori Edward R. Dufresne, on toinen suuri syy. Jos tämä ei riitä, hymni (alkaen 1956 elokuva), että käynnistymässä saarna lauletaan Joanna McQuillan viikkoa, paikallinen kuoro laulaja ja sihteeri Naisten Branch New Bedford Port Society.

Aikataulun: 13:20 lauantai 08 tammikuu 2011

On täydellinen ja päivitetty aikataulu vierailla valaanpyyntimuseo n blogi . Voit seurata Moby-Dick Marathon Twitterissä ( # mdm15 ) ja kun olet sitä kannattaa noudattaa Port Society liian!

Christmas Candle Light Service, 12 joulukuu 15:00

Kaupungin johtoryhmä on New Bedford Port Society sydämellisesti teitä liittymään meihin hyvin erikoinen joulun kynttilän valossa Service on sunnuntai, 12 joulukuu 2010 at 15:00 at Merimies Bethel, 15 Johnny Cake Hill, New Bedford, MA .

Rev Kenneth MacMillen, Pyhän Paavalin United Methodist Church puheenjohtajana.
Urkuri: Frank Mederios
Solisti: Thomas Hegleland

Virvokkeita jälkeen palvelun Ladies Branch New Bedford Port Society, Candace L. Heald puheenjohtaja Ladies Branch.

New Bedford Port Society Puheenjohtaja: Phillip Mello

"Celtic Christmas" Robbie O'Connell ja Aoife Clancy

Robbie O'Connell and Aoife Clancy

Ladies Branch ja hallituksen johtajat New Bedford Port Society sinut Merimies Bethel illalla 21. joulukuuta 2010 Talvipäivänseisaus, sillä toisen tapahtuman Concert Series Merimies Bethel Restoration Project. Sata (100) prosenttia saadut varat tähän konserttiin sarjan mennä Merimies Bethel Restoration Project Fund.

Klo yhdeksäntoista 21. joulukuuta Robbie O'Connell ja Aoife Clancy esittelee "Celtic Christmas." Tässä on mahdollisuus juhlia talvipäivänseisauksen kanssa kaksi tunnettua Celtic muusikoita intiimissä ympäristössä Merimiesten Bethel.

Aoife Clancy (lausutaan "eefa") tuo virkistävää uusi ääni kansanmusiikkiin, joka vaihtelee perinteistä irlantilaista kappaleita balladeja ja nykykansan. Aoife tulee pikkukaupungissa Carrick-on-Suir, Tipperaryn kreivikunnassa, Irlannissa, jossa hänen musiikillinen ura alkoi jo varhain. Hänen isänsä Bobby Clancy, legendaarisen Clancy Brothers, sijoitetaan kitara käsissään 10-vuotiaana, ja 14-vuotiaana leikki isänsä kanssa lähellä pubeja.

Entinen jäsen arvostetun ryhmän Cherish Ladies, sillä viimeiset neljä vuotta SouthCoast asukas on kiertänyt laajasti, tekee peräti 200 päivämääriä vuosi kaikkialla Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Hän on ollut esillä orkesterin solistina kuten Boston Pops ja Cincinnati Pops. Nyt seitsemän tallenteet mukaan hänen vyö viimeisen vuosikymmenen aikana, Aoife on selvästi vakiinnuttanut itsensä yhdeksi diivoista Irlannin ja nykykansanmusiikin.

Mike Jackson Canberran Times huomautti, "hän on leveys tyylejä, jotka tekevät hänen konsertteja kiehtovaa. Hänen laulavan sulaisi pakattu jäätä sen lämpöä ja rikkautta. "

Robbie O'Connell, Aoife serkku, on kuvattu "kansallinen aarre" Irlannin suurin musiikkilehti, Hot Press, joka kutsuu häntä "... mies siunattu kadehdittava vaihteessa lause ja lahja melodia lahjoittanut vain muutaman . "

Robbie syntyi Waterford, Irlanti, ja varttui Carrick-on-Suir, Tipperaryn kreivikunnassa, jossa hänen vanhemmillaan oli pieni hotelli. Hän alkoi soittaa kitaraa ja laulaa 13 ja pian tuli säännöllinen esiintyjä hotellin viikoittain folk konsertteja.

Hän on esiintynyt soolo; ryhmien kuten Clancy Brothers, Mick Moloney ja Jimmy Keane, ja Green Fields of America; ja hänen serkkunsa Aoife ja Donal Clancy kuin Clancy Legacy. Hän on opettanut biisejä on useita seminaareja ja festivaaleja, ja työstää parhaillaan uutta soolo cd omia sävellyksiään.

Tietoja Merimiesten Bethel

1831 rakennus, tunnetaan Whalemen kappelia Melvillen "Moby-Dick" kärsii veden ja hyönteisten vaurioita, ja kallis kuntoutusta tarvitaan. Kiitos sponsoroinnin Isaksen Kalastus Corp., New Bedford Ship Supply ja Ladies 'Branch New Bedford Port Society, 100 prosenttia tuotosta menee Merimies Bethel Restoration Project Fund.

Liput, hinnoitellaan 25 dollaria, ovat saatavilla alle tai verkossa osoitteessa http://seamensbethel.eventbrite.com, EURO / Phoenix Fairhaven, Baker Books Dartmouth, tai Peter Haley, johtaja Merimiesten Bethel ja Merenkulkijoiden Home, välillä 9 am ja kuusitoista arkisin numeroissa (508) 992-3295.

Kaikki verovähennyskelpoisia lahjoituksia hankkeeseen ovat tervetulleita. Tarkastukset voidaan tehdä ulos Port Society, 15 Johnny Cake Hill, New Bedford, MA 02740 ja merkitty Building rakenneuudistusvaroista.

Lisätietoja osoitteessa www.portsociety.org tai soita (508) 992-3295.

Eventbrite Online lipunmyynti for "Celtic Christmas" Robbie O'Connell ja Aoife Clancy - Concert Series Merimies Bethel Restoration Project powered by Eventbrite

Dillon & Crooks esittää illalla mereen liittyvä perinteinen laulu, tarina ja tarinoita Port of New Bedford

Hyvät Branch ja hallituksen johtajat New Bedford Port Society on ilo kutsua sinut liittymään meihin Torstai, Lokakuu 21 klo yhdeksäntoista for "illalla mereen liittyvä perinteinen laulu, tarina ja tarinoita Port of New Bedford" kanssa Dillon Bustin ja Rum-Soaked roistoja. Tämä on on ensimmäinen tapahtuma Concert Series Merimiesten Bethel rakenneuudistusvaroista. Lippujen ovat $ 25 ja sen voi tilata alle tai sataman Seuran Mariner Home, 15 Johnny Cake Hill, New Bedford (508.992.3295)

Dillon Bustin

Dillon Bustin , entinen kansanrunouden Commonwealth ja tarinankertoja extraordinaire joka on luonut tarinan George Fred Tilton yhtyy Tom Goux, Dan Lanier ja Jacek Sulanowski of Rum-Soaked Crooks tarjota illalla mereen liittyvä perinteinen laulu, tarina ja tarinoita Port of New Bedford.

Rum Soaked Crooks

Rum Soaked Crooks ~ Tom Goux, Jacek Sulanowski, Dan Lanier ja Iain Geddes on risteilyt New England rantaviivaa (ja sen jälkeen) ja kolmen viime vuosikymmenen aikana ja ovat aiheuttaneet paljon musiikki-ja runollinen vahinkoja pistävä sekoitus merimiesten chanteys, balladeja ja ditties. On usein kiistattomia todisteita jäljellä niiden vanavedessä: uhrit jättää kohtauksen Varpaat ja kertosäkeitä korvien päätään, koska ne onneksi hum ja viheltää koko matkan kotiin.

Crooks ovat jakaneet lauluja ja tarinoita, sekä historiallisten että nyky-festivaaleilla ja merenkulun tapahtumia eri puolilla maata ja Euroopassa, ja on tallennettu Smithsonian-Folkways ja Valaanpyynti Kaupunki Sound labels.Their repertuaari ulottuu neljä vuosisataa jenkki merenkulusta ja sisältää laaja kokoelma Cape ja saaret meri lauluja ja runoja.

Eventbrite Tapahtuma Ilmoittautuminen for Concert Series Merimies Bethel Restoration Project powered by Eventbrite
← Ennen