English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagCatalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag

Port Society News
New Bedford Port Society

Uutisia historiallinen Merimies Bethel ja Mariner n Home New Bedford, MA, USA

Juhli kauden Merimies Bethel

Joulu Candlelight palvelu

Sunnuntai, 15 joulukuu 2013, 15:00

"Sisters in Song" johti Leslie Piper

Virvokkeita Heti

----

Celtic Konsertti

Torstai, 19 joulukuu 2013, 19:00

Robbie O'Connell & Aoife Clancy

Virvokkeita Heti

Lippujen saatavilla Baker Kirjat ja Euro

25,00 dollaria sisäänpääsy hyötyä Merimiesten Bethel rakenneuudistusvaroista

Special Tour Merimiesten Bethel ja Historic District AHA! 10 toukokuu 2012

Liity säilyttäminen arkkitehti Joe Booth, alkaen JMBA + Arkkitehdit , on Arkkitehdin kierrokselle maamerkki Merimies Bethel, tunnettu ollaan Usein vieraillut Whalers ja tehtiin tunnetuksi Herman Melvillen Moby Dick. Joe Booth, New Bedford Arkkitehti yli 30 vuotta, on työskennellyt palauttamaan rakenteen ja säilyttää historiaa tämän yli 175-vuotias kirkko. Seitsemäntoista

Waterfront Historic Area liigan esittelee Arkkitehti säilyttäminen Trolley Tour. Liity VALAS hauska ratsastaa ympäri historiallinen New Bedford nähdä upeaa arkkitehtuuria ja hämmästyttävä säilyttäminen hankkeita. Tämä yhden tunnin kierros lähtee Luontokeskus (33 William Street) kello kahdeksantoista. Paikkoja on rajoitetusti, saapumisjärjestyksessä. Tukijoina valaiden ja New Bedford valaanpyynnin National Historical Park .

2012 suuntaviivat Port Seuran Ladies Branch Apurahat

Naisten Branch New Bedford Port Society

Educational APURAHAHAKEMUS  

2012 suuntaviivat Apurahat (perustutkintoa ohjelmia Only)

Kaikki vaatimukset tulee dokumentoida, jotta voitaisiin ottaa huomioon.

 1. Näytä taloudellinen tarve. (Sisältää yhteenvedon koko perheen asuvat kotona, määrä tällä hetkellä kirjoilla yliopistolla, merkittäviä taloudellisia olosuhteita. Greatest vastike perustuu taloudelliseen tarpeeseen.)
 2. Tarjoavat äskettäin kopion Suoritusote asteet
 3. Täytyy olla asukas New Bedford Dartmouth, Westport, Fairhaven, Acushnet, Mattapoisett, Marion tai Rochester ennen hoitavan perustutkintoa ohjelma.
 4. Täyttää vähintään yhden seuraavista kriteereistä:
  1. Asiakirjan perhesiteitä mereen
  2. Hyväksymiskirjeen alkaen meriakatemiasta
  3. Major Marine Science
 5. Jätä kirjoituskoneella tai siististi käsin kirjoitetun koulutus jatkaa sisältävät vähintään 100 sanaa kuvaavat tulevaisuuden aikomuksia, Tutkimuskohteita ja jos sinut on hyväksytty.
 6. Hakemukset on postitettava viimeistään 06 huhtikuu 2012 ja tulee postittaa suoraan:

Yhteisön Säätiö Kaakkois Massachusetts
Att: Ladies Branch APURAHAHAKEMUS
63 Union Street
New Bedford, MA 02740

muutos maksamiselle stipendin rahaa toteutettiin viime vuonna. Kaikki rahat maksetaan opiskelijoille hyvässä asemassa toisen lukukauden opetusta maksu.

Hakijat voivat hakea uutta vuosikokous tuotuja arviointiperusteita voidaan ottaa käsiteltäväksi.

Kysyttävää voidaan tehdä suoraan lbnbportsociety@yahoo.com .

By-Laws valtio: tavoitteena Meidän Oyj on antaa taloudellista tukea koulutuksen vähävaraisille ja ansaitsevalle opiskelijaa, jolloin ensimmäinen huomioon perheiden jälkeläisiä merimiesten. Toimintatapamme on ollut tarkastella vain hakemukset opiskelijoiden Greater New Bedford alueella.

Maritime Musiikki Bethel Tom Kastle ja Jon Campbell 4. kesäkuuta 2011

Ole hyvä liittyä meihin harvinainen paikallinen ulkonäkö merenkulun muusikoita Tom Kastle ja Jon Campbell Merimies Bethel 4. kesäkuuta 2011.

Tom Kastle on laulaja, lauluntekijä, Tall Ship merimies, ja pankkivirkailija tarinoita perustuu suurten järvien, joka on matkustanut Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa, Euroopassa ja Tyynenmeren alueella. Hän kiersi puolet Tom & Chris Kastle kaksi vuosikymmentä, tuottaa kymmeniä tallenteita ja soundtrackin PBS (WTTW-TV Chicago). Hänellä on toinen jalka laulaja / lauluntekijä maailmassa, jossa hänen kappaleitaan alkaa romanttinen meripeninkulman. Hänen balladi "Cold Winds" on kuulunut esiintyjät Yhdysvalloissa, Englannissa ja Hollannissa. Toinen jalka on tukevasti istutettu perinteisen merenkulun maailma, jossa hän on hökkeli laulaja ja US Coast Guard lisensoitu kapteeni. Viime talvena, Tom oli puhuminen rooli suorapuheinen Concert Opera tuotanto Lepakko. Kun rantaan, hän asuu 19th century hirsimökki järven rannalla Mendota aivan Madison, Wisconsin.

Jon Campbell musiikkia ja runoutta on kyse ennen kaikkea ajankohtaisia ​​asioita rannikolla New England. Ajoittain humoristinen, ajoittain katkera, hänen aiheita ovat paikallisia ruokia, kalastuksen, turisteja, ranta temput ja kiukkuinen Yankees. Hän on esiintynyt vuosittain Working Waterfront Festival, sekä Astoria Fisher Poets Gathering.

Eventbrite Tapahtumien hallinta ja Maritime Musiikki Tom Kastle ja Jon Campbell powered by Eventbrite

2011 New Bedford Port Society Hyvät Branch Perustutkinto Scholarship Program

Määräaika New Bedford Port Society Hyvät Branch Perustutkinto Scholarship-ohjelma on 08 huhtikuu 2011. Vuosittain apuraha myönnetään ansioituneille perustutkintoa Suur New Bedford alueella.

Alkaen Ladies Branch ohjesääntö:

Objekti meidän yhtiö on tarjota taloudellista tukea koulutuksen vähävaraisille ja ansaitsevalle opiskelijaa, jolloin ensimmäinen huomioon perheiden jälkeläisiä merimiesten. Toimintatapamme on ollut tarkastella vain hakemukset opiskelijoiden Greater New Bedford alueella.

Ladattavat Scholarship suuntaviivat ja hakemus (PDF)

Kysyttävää voidaan tehdä suoraan ladiesbranch@portsociety.org .

Lisätietoja Ladies Branch New Bedford Port Society, käy Ladies Branch kotisivulta .

Barokki Konsertti kerätä varoja Merimies Bethel Restoration

Komitea palauttaminen Merimiesten Bethel isännöi lopullinen ohjelma sen kolmen konsertin sarja klo viisitoista 3 huhtikuu.

Yhteistyössä New Bedford sinfoniaorkesteri , Héloïse Degrugillier, nokkahuilu, ja Paul Cienniwa, cembalo, suorittaa konsertti 17.- ja 18-luvun ranskalaisen barokkimusiikin toivottaa kevät. New Bedford Port Society ja sen Ladies 'Branch Esittelemme konsertteja kerätä varoja tarvitaan kipeästi korjauksia historiallinen talo jumalanpalveluksessa.

Tee seuraa, jossa kansallispuiston "Ruth" ja "Abby", jotka kuvaavat 19th-luvun whaler vaimoja, toimii emännät.

Degrugillier on työskennellyt laajasti kuin molemmat tallennin esiintyjä ja opettaja kaikkialla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Hän on esiintynyt johtavien kauden yhtyeitä, kuten Boston Early Music Festival Opera, Newport barokki, Harmoninen seppä, ja Dunya Ensemble. Hän nauttii myös aktiivinen opetuksen uran kanssa Amherst Early Music Festival, Boston Recorder Society, tallentimet Guild of New York, Pinewoods Early Music Week, ja toiset. Hän äskettäin valmistunut opintojaan Alexander-tekniikka ja on maisteri Musiikkia Utrechtin konservatoriossa Hollannissa. Hän opiskeli tallennin Heiko ter Scheggett, Saskia Coolen, ja Pedro Memelsdorff.

Cienniwa n cembalo soitto on kutsuttu "asiantuntija" (Boston EDGE), ja Boston Musical Intelligencer kirjoitti, että "kaikki eivät voi kaapata barokki Ranskan tyyliin kuin Cienniwa tekee." Viime vuosina hän on esiintynyt Harvard, MIT, Yale, St . Thomas kirkko Fifth Avenue, Kingston Kamarimusiikki, jossa tunnettu viulisti Rachel Barton Pine ja Grammy-palkittu uilleann piper Jerry O'Sullivan. Puolestapuhuja uutta musiikkia, hän on kantaesittänyt cembalo teoksia Larry Thomas Bell ja kuoroteokset Karl Henning. Kapellimestarina, hän johtaa Sine Nomine kuoro ensemble ja kertosäkeitä klo Framingham State College ja Mount Ida College. Urkurina ja kapellimestari, hän on musiikillinen johtaja First Church Bostonissa, jossa hän voi kuulla viikoittain kat, puutarhatraktorit (88.9 FM) Boston.

1831 Merimiesten Bethel, tunnetaan Whalemen kappelia Melvillen "Moby-Dick," kärsii veden ja hyönteisten vaurioita, ja kallista kuntoutusta tarvitaan. Kiitos sponsoroinnista Isaksen Kalastus Corp., New Bedford Ship Supply ja Naisten Branch., 100 prosenttia tuotosta menee rakenneuudistusvaroista.
Liput, hinnoitellaan 20 dollaria kukin, ovat saatavilla verkossa osoitteessa http://seamensbethel.eventbrite.com , EURO / Phoenix Fairhaven, Baker Books Dartmouth, tai Peter Haley, johtaja Merimiesten Bethel ja merenkulkijoiden Koti, välillä 9 am ja kuusitoista arkisin numeroissa (508) 992-3295.

Kaikki verovähennyskelpoisia lahjoituksia projektia ovat tervetulleita. Tarkastukset voidaan tehdä ulos Port Society, 15 Johnny Cake Hill, New Bedford, MA 02740 ja merkitty Building rakenneuudistusvaroista.

Lisätietoja osoitteesta www.portsociety.org tai soita (508) 992-3295.

Eventbrite Tapahtuma rekisteröintiä varten barokin Konsertti Héloïse Degrugillier, nokkahuilu, ja Paul Cienniwa powered by Eventbrite

15. Moby-Dick Marathon tänä viikonloppuna!

New Bedford valaanpyyntimuseo isännöi se on 15. Varsinainen Moby-Dick Marathon tänä viikonloppuna. Jos haluat todellista Melville kokemus pysähtyä Merimies Bethel, istua hänen penkissä ja kuunnella Luvut 7-9. Tässä mitä Beth Perdue kirjoitti tämänpäiväisessä Standard Times:

Oleminen Bethel, inspiraation tämän kohtauksen, on riittävä syy tehdä kömmähdys Johnny Cake Hill kuulla kuuluisan saarnan isä Mapple. Saarna, täynnä tulta ja tulikiveä ja toimitetaan intohimo viime vuosina pastori tohtori Edward R. Dufresne, on toinen suuri syy. Jos tämä ei riitä, hymni (vuodesta 1956 elokuva) että käynnistymässä saarna lauletaan Joanna McQuillan viikkoa, paikallinen kuoro laulaja ja sihteeri Naisten Branch New Bedford Port Society.

Aikataulun: 13:20 lauantai 08 tammikuu 2011

Täydellisen ja päivitetyn aikataulun vierailla valaanpyyntimuseo n blogi . Voit seurata Moby-Dick Marathon Twitterissä ( # mdm15 ) ja kun olet sitä kannattaa seurata Port Society myös!

Christmas Candle Light Service, 12. joulukuuta 15:00

Hallituksen johtajat New Bedford Port Society sydämellisesti kutsua sinut liittymään meihin hyvin joulun Candle Light Service on sunnuntai, 12 joulukuu 2010 at 15:00 at Merimies Bethel, 15 Johnny Cake Hill, New Bedford, MA .

Pastori Kenneth MacMillen, Pyhän Paavalin United Methodist Church johtavaa.
Urkuri: Frank Mederios
Solisti: Thomas Hegleland

Virvokkeita jälkeen palvelu Ladies Branch New Bedford Port Society, Candace L. Heald puheenjohtaja Ladies Branch.

New Bedford Port Society Puheenjohtaja: Phillip Mello

"Celtic Christmas" Robbie O'Connell ja Aoife Clancy

Robbie O'Connell and Aoife Clancy

Hyvät Branch ja hallituksen johtajat New Bedford Port Society sinut Merimiesten Bethel illalla 21. joulukuuta 2010 Talvipäivänseisaus, toisen tapahtuman Concert Series Merimies Bethel Restoration Project. Sata (100) prosenttia lainasumman tämän konsertin sarja mene Merimiesten Bethel Restoration Project Fund.

Klo yhdeksäntoista 21. joulukuuta Robbie O'Connell ja Aoife Clancy esittää "Celtic Christmas." Tässä on mahdollisuus juhlia talvipäivänseisauksen kahdella tunnettu Celtic muusikoita intiimissä ympäristössä sekä Merimies Bethel.

Aoife Clancy (lausutaan "eefa") tuo virkistävän uusi ääni kansanmusiikkiin, joka vaihtelee perinteisiä irlantilaisia ​​lauluja balladeja ja nykykansan-. Aoife tulee pikkukaupungin Carrick-on-Suir, Tipperaryn kreivikunnassa, Irlannissa, jossa hänen musiikillinen uransa alkoi jo varhain. Hänen isänsä Bobby Clancy, legendaarisen Clancy Brothers, sijoitetaan kitara käsissään 10-vuotiaana, ja 14-vuotias leikki isänsä kanssa lähellä pubeja.

Entisellä arvostetun ryhmän Cherish Ladies, että neljän viime vuoden aikana SouthCoast asukas on kiertänyt laajasti, tekee peräti 200 päivät vuodessa kaikkialla Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Hän on ollut esillä solistina orkestereiden, kuten Boston Pops ja Cincinnati Pops. Nyt seitsemän tallenteiden mukaan hänen vyö viimeisen vuosikymmenen aikana, Aoife on selvästi vakiinnuttanut asemansa yhtenä diivoista Irlannin ja nykyaikaista kansanmusiikkia.

Mike Jackson Canberran Times huomautti ", hän on leveys tyylejä, jotka tekevät hänen konsertteja kiehtovaa. Hänen laulavan sulaisi pakattu jäätä sen lämpöä ja rikkautta. "

Robbie O'Connell, Aoife serkku, on kuvailtu "kansallinen aarre" Irlannin suurin musiikkilehti, Hot Press, joka kutsuu häntä "... mies siunattu kadehdittava vaihteessa lause ja lahja melodia suonut vain harvat . "

Robbie syntyi Waterford, Irlanti ja varttui Carrick-on-Suir, County Tipperary, jossa hänen vanhemmillaan oli pieni hotelli. Hän alkoi soittaa kitaraa ja laulaa 13 ja pian tuli säännöllinen esiintyjä hotellin viikoittain kansanmusiikin konsertteja.

Hän on esiintynyt soolo; ryhmien kuten Clancy Brothers, Mick Moloneyn ja Jimmy Keane, ja Green Fields of America; ja hänen serkkunsa Aoife ja Donal Clancy kuten Clancy Legacy. Hän on opettanut biisejä on useita seminaareja ja festivaaleja, ja työskentelee parhaillaan uuden soololevynsä hänen omia sävellyksiä.

Tietoja Merimies Bethel

1831 rakennus, tunnetaan Whalemen kappelia Melvillen "Moby-Dick," kärsii veden ja hyönteisten vaurioita, ja kallista kuntoutusta tarvitaan. Kiitos sponsoroinnista Isaksen Kalastus Corp., New Bedford Ship Supply ja Ladies 'Branch New Bedford Port Society, 100 prosenttia tuotosta menee Merimiesten Bethel Restoration Project Fund.

Liput, hinnoitellaan 25 dollaria, ovat saatavissa alla tai verkossa osoitteessa http://seamensbethel.eventbrite.com, EURO / Phoenix Fairhaven, Baker Books Dartmouth, tai Peter Haley, johtaja Merimiesten Bethel ja Mariners 'Home, välillä 9 am ja kuusitoista arkisin numeroissa (508) 992-3295.

Kaikki verovähennyskelpoisia lahjoituksia projektia ovat tervetulleita. Tarkastukset voidaan tehdä ulos Port Society, 15 Johnny Cake Hill, New Bedford, MA 02740 ja merkitty Building rakenneuudistusvaroista.

Lisätietoja osoitteesta www.portsociety.org tai soita (508) 992-3295.

Eventbrite Online lipunmyynti on "Celtic Christmas" Robbie O'Connell ja Aoife Clancy - Concert Series Merimies Bethel Restoration Project powered by Eventbrite

Dillon & Crooks esittää illalla mereen liittyvä perinteinen laulu, tarina ja tarinoita Port of New Bedford

Hyvät Branch ja hallituksen johtajat New Bedford Port Society on ilo kutsua sinut liittymään meihin Torstai, Lokakuu 21 klo yhdeksäntoista varten "illalla mereen liittyvä perinteinen laulu, tarina ja tarinoita Port of New Bedford" kanssa Dillon Bustin ja Rum-Soaked roistoja. Tämä on on ensimmäinen tapahtuma Concert Series Merimies Bethel rakenneuudistusvaroista. Lippu on 25 dollaria ja sen voi tilata alla tai satamassa Seuran Mariner Home, 15 Johnny Cake Hill, New Bedford (508.992.3295)

Dillon Bustin

Dillon Bustin , entinen folkloristi Commonwealth ja tarinankertoja extraordinaire joka on luonut tarinan George Fred Tilton yhtyy Tom Goux, Dan Lanier ja Jacek Sulanowski of Rum-Soaked Crooks tarjota illalla mereen liittyvä perinteinen laulu, tarina ja tarinoita Port of New Bedford.

Rum Soaked Crooks

Rum Soaked Crooks ~ Tom Goux, Jacek Sulanowski, Dan Lanier ja Iain Geddes on risteilyt New England rantaviivaa (ja sen jälkeen) viimeiset kolme vuosikymmentä, ja on aiheutettu paljon musiikki-ja runollinen vahinkoja pistävä sekoitus merimiesten chanteys, balladeja ja ditties. On usein kiistattomia todisteita jäljellä niiden vanavedessä: uhrit lähtevät kohtauksen Varpaat vauhtiin ja kertosäkeitä korvien päätään, kun he onnellisesti hum ja viheltää koko matkan kotiin.

Crooks ovat jakaneet lauluja ja tarinoita, sekä historiallisia ja nykyaikaisia, festivaaleilla ja merenkulun tapahtumia ympäri maata ja Euroopassa, ja on tallennettu Smithsonian-Folkways ja valaanpyynnin kaupungin Sound labels.Their repertuaari kattaa neljä vuosisataa Yankee merenkulun ja sisältää laaja kokoelma Cape ja saaret meri lauluja ja runoja.

Eventbrite Tapahtuman ilmoittautuminen varten Concert Series Merimies Bethel Restoration Project powered by Eventbrite
← Ennen