English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagCatalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag

Societat Portuària Notícies
New Bedford Port Society

Notícies de Bethel de Marins històrics i Home Mariner a New Bedford, MA, EUA

Programa de Beques de Pregrau Ladies sucursal 2011 New Bedford Port de la Societat

La data límit per al Programa de Beques de Pregrau Ladies Sucursal del New Bedford Port de la Societat és el 8 d'abril de 2011. Cada any una beca s'atorga a un estudiant mereixedor de la major àrea de New Bedford.

De les senyores Branch dels Estatuts Socials:

L'objecte de la nostra Corporació tindrà per objecte proporcionar ajuda financera per a l'educació dels estudiants necessitats i mereixedors fixant com a primera consideració a les famílies de descendents de mariners. La nostra política ha estat la de considerar només les aplicacions dels estudiants de l'àrea de Greater New Bedford.

Directrius Beques descarregables i aplicacions (PDF)

Totes les preguntes es poden fer directament a ladiesbranch@portsociety.org .

Per obtenir més informació sobre la Unitat de les senyores de la New Bedford Societat Portuària, si us plau visiti la pàgina web de les senyores de Rama .

Be Sociable, Share!
Retorn a Port Societat Pàgina web o Notícies

Cap comentari encara


No hi ha comentaris. Pots ser el primer!

Deixa el teu comentari