English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagCatalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag

Новини Port общество
New Bedford Port Society

Новини от Bethel историческите моряците и Mariner Дом в Ню Бедфорд, Масачузетс, САЩ

Бароков концерт за набиране на средства за възстановяване Bethel моряците

Комитетът за възстановяване на Ветил моряците ще бъде домакин на финалната програма в три концерта серия в 15:00 3 Април.

В сътрудничество с Симфоничния оркестър Ню Бедфорд , Heloise Degrugillier, записващото устройство, и Paul Cienniwa, клавесин, ще изнесе концерт на 17th- и 18-ти век френски барокова музика, за да посрещнем пролетта. The New Bedford Port общество и неин клон Дамска Представяме концертите за набиране на средства за спешно необходими ремонти до историческия молитвен дом.

A чай ще последва, с "Рут" и "Аби", на националния парк, които обрисуват съпруги китоловен кораб на 19-ти век, служещ за стюардеси.

Degrugillier е работил много, понякога едновременно записване на изпълнител и преподавател в цяла Европа и Съединените щати. Пее с водещи период ансамбли, включително Boston Early Music Festival опера, Newport барок, хармоничен Ковача, и Ансамбъла Дуня. Тя също се радва на активна преподавателска кариера, работа с Amherst Early Music Festival, Boston Recorder общество, Recorder Гилдията на Ню Йорк, борови гори Early Music Week, и др. Тя наскоро приключи обучението си в Alexander техника и има магистърска степен по музика от Утрехт консерватория в Холандия. Учи рекордер с Хайко трето Scheggett, Саския Coolen и Pedro Memelsdorff.

Клавесин игралното Cienniwa си е наречен "експерт" (Boston EDGE), и Boston Musical Intelligencer пише, че "не всеки може да улови Baroque френски стил като Cienniwa прави." През последните години той се е явил в Харвард, Масачузетския технологичен институт, Йейл, St . Thomas Църква Fifth Avenue, на фестивал на камерната музика Kingston, с известния цигулар Рейчъл Barton Pine и с наградата Грами награди, свирещ на ирландска Пайпър Джери О'Съливан. Адвокатът на нова музика, той е премиерата чембало творби на Лари Thomas Bell и хорови творби на Карл Henning. Като диригент, той води Sine Nomine хоров ансамбъл и припевите на Framingham State College и планината Ида College. Като органист и диригент, той е музикален директор на Първа Църква в Бостън, където той може да се чуе седмично по WERS (88.9 FM) Бостън.

The 1831 моряците Ветил известен като Параклис на Whalemen в Мелвил "Моби Дик", страда от вода и увреждане от насекоми, и се изисква скъпа рехабилитация. Благодарение на спонсорството на Isaksen Fishing Corp., New Bedford Корабно снабдяване и клон на дамите., 100 процента от приходите ще отидат за възстановяване фонд.
Билети на цена от $ 20 всяка, са на разположение онлайн на http://seamensbethel.eventbrite.com , от EURO / Phoenix в Fairhaven, Бейкър Books в Dartmouth, или от Peter Haley, директор на Ветил и мореплавателите "Начало на моряците, между 9 съм и 16:00 през делничните дни, като се обадите (508) 992-3295.

Всички освободени от данък дарения за проекта са добре дошли. Проверките могат да бъдат направени на Port общество, 15 Johnny Cake Хил, Ню Бедфорд, Масачузетс 02740 и маркирани Building Реставрация фонд.

За повече информация, посетете www.portsociety.org или се обадете на (508) 992-3295.

Eventbrite Регистрация събитие за барокова Concert с Heloise Degrugillier, рекордер, и Paul Cienniwa задвижвани от Eventbrite
Бъдете общителен, Share!
Назад към Port общество Website или новини

Все още няма коментари


Има още няма коментари. Вие може да бъдете първи!

Оставете коментар