English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagCatalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag

Новини Port Общество
New Bedford Port Society

Новини от Ветил историческите моряците и Mariner 'Home в Ню Бедфорд, Масачузетс, САЩ

Бароков концерт за набиране на средства за възстановяване Ветил моряците

Комитетът за възстановяване Ветил моряците ще бъде домакин на окончателната програма в своята три-концерт серия в 15:00 3-ти април.

В сътрудничество със Симфоничния оркестър на Ню Бедфорд , Елоиз Degrugillier, записващо устройство, и Paul Cienniwa, клавесин, ще изнесе концерт на 17-ти и 18-ти век френски барок музика да посрещнем пролетта. The New Bedford Port дружество и негов клон Ladies "Представяме концертите за набиране на средства за спешно необходими ремонти до историческия къщата на поклонение.

A чай ще се следват, с "Рут" и "Аби", на националния парк, които обрисуват съпруги китоловен кораб на 19-ти век, служейки като стюардеси.

Degrugillier е работил интензивно едновременно като рекордер изпълнител и преподавател в цяла Европа и Съединените щати. Пяла е с водещи период ансамбли, включително Бостън Early Music Festival опера, Newport барок, Хармоничен Ковача, и ансамбъл Дуня. Тя също се радва на активна преподавателска кариера, работейки с Amherst Early Music Festival, Boston Recorder общество, Recorder Гилдията на New York, борови гори Early Music Week, и др. Тя наскоро завършили образованието си в Alexander Техника и има магистърска степен по музика от Utrecht консерватория в Холандия. Учи рекордер с Хайко трето Scheggett, Saskia Coolen и Pedro Memelsdorff.

Клавесин игралното Cienniwa е е наречен "експерт" (Boston EDGE) и Бостън Musical Intelligencer пише, че "не всеки може да улови Baroque френски стил като Cienniwa прави." През последните години, той се е явил в Харвард, Масачузетския технологичен институт, Йейл, ул. . Thomas Church Fifth Avenue, на Kingston фестивал на камерната музика, заедно с прочутия цигулар Rachel Barton Pine и с Грами награди, свирещ на ирландска гайдар Jerry О'Съливан. Застъпник на нова музика, той е премиерата клавесин произведения от Лари Томас Бел и хорови творби на Карл Хенинг. Като диригент, той води Sine Nomine хоров ансамбъл и припевите в Framingham State College и Mount Ida College. Тъй като органист и диригент, той е музикален директор на първата църква в Бостън, където той може да бъде чут на седмична WERS (88.9 FM) Бостън.

На 1831 моряците Ветил, известен като Chapel на Whalemen в "Моби Дик" на Мелвил страда от вода и увреждане от насекоми, и не се изисква скъпо рехабилитация. Благодарение на спонсорството на Isaksen Fishing АД, New Bedford Корабно снабдяване и клон на дамите., 100 процента от приходите ще отидат за възстановяване на фонда.
Билети с цена 20 долара всяка, са достъпни онлайн на http://seamensbethel.eventbrite.com , от EURO / Phoenix в Fairhaven, Baker Books в Dartmouth, или от Peter Хейли, директор на Ветил моряците и моряците Home, между 9 съм и 16:00 часа през делничните дни, като се обадите (508) 992-3295.

Всички данъчни приспадане на дарения за проекта са добре дошли. Проверки могат да бъдат направени до Port общество, 15 Johnny Cake Хил, Ню Бедфорд, Масачузетс 02740 и маркирани Building Реставрация фонд.

За повече информация, посетете www.portsociety.org или се обадете на (508) 992-3295.

Eventbrite Регистрация събитие за бароков концерт с Елоиз Degrugillier, записващо устройство, и Paul Cienniwa захранва от Eventbrite
Бъдете общителен, Share!
Назад към Port Society Website или News

Все още няма коментари


Няма коментари все още. Можеш да бъдеш първи!

Оставете коментар