English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagCatalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag

Новини Port общество
New Bedford Port Society

Новини от Bethel историческите моряците и Mariner Дом в Ню Бедфорд, Масачузетс, САЩ

Бароков концерт за набиране на средства за възстановяване Bethel моряците

Комитетът за възстановяване Bethel на моряците ще бъде домакин на окончателната програма в своята три-концерт серия в 15:00 3-ти април.

В сътрудничество със Симфоничния оркестър на Ню Бедфорд , Елоиз Degrugillier, записващото устройство, и Paul Cienniwa, клавесин, ще изнесе концерт на 17th- и 18-ти век френската барокова музика, за да посрещнем пролетта. The New Bedford Port дружество и негов клон Ladies "са представяне на концерти за набиране на средства за спешно необходими ремонти до историческия къщата на поклонение.

A чай ще се следват, с "Рут" и "Аби", на националния парк, който обрисуват съпруги китоловен кораб на 19-ти век, служейки като стюардеси.

Degrugillier е работила интензивно едновременно като рекордер изпълнител и преподавател в цяла Европа и Съединените щати. Пее с водещи период ансамбли, включително Бостън Early Music Festival опера, Newport барок, Хармоничен Ковача, и ансамбъл Дуня. Тя също се радва на активна преподавателска кариера, работа с Amherst Early Music Festival, Boston Recorder общество, Recorder Гилдията на New York, борови гори Early Music Week, и др. Тя наскоро завършили образованието си в Alexander техника и има магистърска степен по музика от Утрехт консерватория в Холандия. Учи рекордер с Хайко трето Scheggett, Саския Coolen и Pedro Memelsdorff.

Клавесин играя Cienniwa си е наречен "експерт" (Boston EDGE) и Бостън Musical Intelligencer пише, че "не всеки може да улови Baroque френски стил като Cienniwa прави." През последните години, той се е явил в Харвард, Масачузетския технологичен институт, Йейл, St . Thomas Church Fifth Avenue, на фестивал на камерната музика Kingston, с известния цигулар Рейчъл Barton Pine и с Грами-печелившата свирещ на ирландска гайдар Jerry О'Съливан. Застъпник на нова музика, той е премиерата клавесин творби на Лари Томас Бел и хорови произведения на Карл Хенинг. Като диригент, той води Sine Nomine хоров ансамбъл и припевите в Framingham State College и планината Ида College. Като органист и диригент, той е музикален директор на първата църква в Бостън, където той може да бъде чут седмично на WERS (88.9 FM) Бостън.

The 1831 моряците Ветил, известен като Параклис на Whalemen в Мелвил "Моби Дик", страда от вода и увреждане от насекоми, и се изисква скъпа рехабилитация. Благодарение на спонсорството на Isaksen Fishing Корп, Ню Бедфорд Корабно снабдяване и клон на дамите., 100 процента от приходите ще отидат за възстановяване на фонда.
Билети с цена 20 долара всяка, са достъпни онлайн на http://seamensbethel.eventbrite.com , от EURO / Phoenix в Fairhaven, Baker Books в Dartmouth, или от Peter Хейли, директор на Ветил и Маринърс "Начало на моряците, между 9 съм и 16:00 часа през делничните дни, като се обадите (508) 992-3295.

Всички данъчни приспадане на дарения за проекта са добре дошли. Проверките могат да бъдат направени до Port общество, 15 Johnny Cake Хил, Ню Бедфорд, Масачузетс 02740 и маркирани Сграда Възстановяване фонд.

За повече информация, посетете www.portsociety.org или се обадете на (508) 992-3295.

Eventbrite Регистрация събитие за бароков концерт с Елоиз Degrugillier, записващо устройство, и Paul Cienniwa захранва от Eventbrite
Бъдете общителен, Share!
Назад към Port общество Website или News

Все още няма коментари


Има още няма коментари. Вие може да бъдете първи!

Оставете коментар